Articole din presă

Cetatea Șiria și dealurile din zonă, cadrul perfect pentru prima ediție „Arad Mountain Bike Trophy”

Asociația Clubul Sportiv Sport Competition își propune să organizeze un eveniment dedicat cicliștilor profesioniști și amatori. „Arad Mountain Bike Trophy” care este primul eveniment de acest gen în Arad.

Mai mult

Toate drumurile, chiar și pe două roți, duc spre… acolo. Localitatea din județ care eclipsează Aradul (Foto)

Ce frumos se vede apusul de acolo, de sus, de la Cetatea Șiriei. A fost mereu un obiectiv turistic important mai ales pentru arădeni, deși, să recunoaștem, la cetate mai ar fi mult de lucru ca să arate măcar ca cea de la Șoimoș, pentru a nu ne raporta la alte obiective mai îndepărtate.

Mai mult

Arad MTB Trophy vă așteaptă pe 02.09.2018

Arad MTB Trophy este o nouă competiție organizată în zona Cetății Șiria, lângă Arad, de tânărul club de ciclism Sport Competition. Sunteți deci așteptați în data de 02.09.2018 pentru a vă bucura de pedalat pe unul din traseele Hobby (20 km), Race (40 km) sau Marathon (70 km).

Mai mult

MontainBike-ul își caută locul pe „harta” sportului arădean

O mână de oameni pasionați au înființat, în 2017, Asociaţia Clubul Sportiv Sport Competition, care își propune să pună Aradul pe „harta” competițiilor de montainbike, organizând în acest an „Arad MTB Trophy”.

Mai mult

„Arad Montain Bike Trophy”, adrenalină în cetatea Şiriei

Două trasee, unul scurt, unul lung, mai mulţi câştigători şi foarte multe discuţii despre sport, competiţii, rezultate. Totul, în cel mai frumos decor arădean posibil: Muntii Zărandului. Punctul central va fi Cetatea Şiria şi înprejurimile acesteia. Este vorba despre competiţia arădeană „Arad Montain Bike Trophy”, care îşi propune să adune în Cetatea Şiriei şi pe dealurile din zonă nu mai puţin de 350 de rideri.

Mai mult